Носителят на Оскар“ има 15-месечна дъщеря от последната си съпруга Дни преди да стане на

...
Носителят на Оскар“ има 15-месечна дъщеря от последната си съпруга Дни преди да стане на
Коментари Харесай

След 100 филма и 5 брака Никълъс Кейдж мисли за пенсиониране, за да има поне 15 г. спокоен живот

Носителят на „ Оскар “ има 15-месечна дъщеря от последната си брачна половинка

Дни преди да стане на 60 години, артистът Никълъс Кейдж изненада феновете си с самопризнание, че мисли за пенсиониране. “Имам възприятието, че към този момент споделих всичко, което можех, в киното, откакто прекарах 45 година в него и участвах в над 100 кино лентата ”, разгласи носителят на “Оскар ”. Той към момента не е взел дефинитивно решение по кое време тъкмо да се отдръпна от Холивуд, само че концепцията да го стори скоро, се превръщала в съществена в главата му. Смята, че може да направи най-вече още 3-4 кино лентата, преди да се отдаде на по-спокоен живот. Мечтата му е да сътвори нещо запаметяващо се, с което да си вземе сбогом с киното.

Кейдж обаче успокои феновете си, че ранното му пенсиониране от Холивуд не значи безспорен завършек на неговата кино кариера. “Може би е време да се насоча

към завладяващото стрийминг преживяване и телевизионните сериали

Не знам. Трябва да потърся идната стъпка, тъй като към момента не съм я намерил ”, изясни артистът.

Замисля се за избавление от “месомелачката ” на Холивуд, разсъждавайки върху живота на своя татко Август Копола. Макар да е академични учител, той също в един миг става част от филмовата промишленост сходно на брат си – режисьора Франсис Форд Копола, и на сестра си – актрисата Талия Шайър. Август Копола умира ненадейно на 75-годишна възраст от сърдечен удар.

Разсъждавайки върху земния път на своя татко, Никълъс Кейдж внезапно осъзнава, че може би му остават към 15 години живот. И откакто се запитва защо тъкмо желае да ги употребява, си дава сметка, че фантазията му е да ги прекара умерено със фамилията си.

Актьорът има 15-месечна щерка от петата си брачна половинка Рико Шибата. При раждането ѝ той споделя, че през последните години са му липсвали люлеенето и пеенето на приспивни песни, защото предходните му две деца към този момент са огромни. Първият му наследник Уестън е на 33 години, а вторият – Кал-Ел, на 18. Уестън Кейдж Копола решително върви по стъпките на татко си, и то освен в киноиндустрията, само че и в живота. Вече е женен три пъти и има четири деца.

Макар на няколко пъти през годините Никълъс Кейдж да е заявил обществено, че постоянно е поставял фамилията преди всичко, а не работата си, шумните му разводи го демонстрират в напълно друга светлина. Майката на първия му наследник – актрисата Кристина Фултън,

заведе иск против него за 13 млн. $,

тъй като не извършва заричане при раздялата им да обезпечи къща, в която тя да отглежда тяхното дете. След траяла две години правосъдна сага двете страни реализират скрито съглашение.

Гримьорката Ерика Койке, за която артистът бе женен единствено четири дни през 2019 година, също претендира за обезщетение за нанесени морални вреди. Причината е, че по време на развода им той признава, че бил пийнал и нищо не си спомнял, а тя се възползвала от това и посредством машинация се омъжила за него от користни подбуди.

Любовната му приказка с актрисата Патриша Аркет също завършва с тежко правосъдно дело, което поставя завършек на траял едвам две години фамилен живот. След него Никълъс Кейдж има брак в продължение на 104 дни с Лиса Мари Пресли. Приживе дъщерята на Краля на рока Елвис разказва връзката им като доста бурна и белязана с непрекъснати кавги. Сравнява връзките им с тези на 12-годишни деца, строящи пясъчна кула.

Най-дълго продължава бракът му с някогашната сервитьорка Алис Ким, която е майка на втория му наследник. 11-те години взаимен живот също обаче са белязани с чести разправии. При един от свадите им дори холивудската звезда се озовава в ареста.

“В живота не съществува Ник Кейдж, който да не желае да прекарва време с децата си. Няма и Ник Кейдж, който да слага кариерата си пред фамилията. Отказах да вземам участие във “Властелинът на пръстените ” и в “Матрицата ”, тъй като не желаех да отида в Нова Зеландия или в Австралия за три години.

Имах потребност да бъда у дома със сина ми Уестън,

това е реалност ”, съобщи преди време артистът пред списание “Пийпъл ”. Той счита, че с последната си жена най-сетне е намерил този фамилен живот, от който има потребност.

Никълъс Кейдж среща художничката Рико Шибата в родната ѝ Япония, където отива да снима филм. Макар да е с 31 година по-млада от него, посред им има доста мощно привличане. След като се връща в Съединени американски щати, артистът кани Рико на посетители. Тя остава няколко месеца, само че се връща в Япония. Прекарват часове, говорейки си онлайн.

“Бяхме в действителност щастливи и разчувствани да прекарваме дружно, тъй че най-после просто споделих: “Виж, желая да се оженя за теб ” и се сгодихме във FaceTime (платформа за видеоразговори – б.р.) ”, спомня си той. Годежният пръстен с черен елмаз, който е обичаният цвят на японската художничка, е изпратен по пощата, защото на нея ѝ би трябвало известно време, с цел да се реалокира да живее в Америка.

“Знам, че пет брака са доста, само че считам, че този път съумях ”, споделя след сватбата им през 2021 година Никълъс Кейдж. Брачната гала е толкоз скромна и интимна, че за нея се разбра съвсем месец по-късно. А и артистът по никакъв метод не понижава гневното си снимане на филми. Твърди се, че взе участие в няколко плана, чиито министър председатели са разпределени до 2025 година През март му предстоят фотоси в Мароко.

Актьорът бил на косъм от банкрут

Никълъс Кейдж призна, че му се е налагало да се снима и във второразредни филми, с цел да избегне банкрут. “Бях вложил прекомерно доста средства в недвижими парцели. Пазарът им в един миг се срина и аз не съумях да изляза в точния момент от него. Дори филмът да се окаже неприятен, хората знаят, че аз не тичам от работа, защоте не ми е все едно ”, разкри звездата.

След като печели “Оскар ” за най-хубава мъжка роля във кино лентата “Да напуснеш Лас Вегас ”, той се трансформира в един от най-високо платените артисти в Холивуд. Натрупва положение от 150 млн. $ и взема решение да го влага в първокласни парцели в Съединени американски щати и Европа.

По време на финансовата рецесия през 2009 година обаче губи съвсем всички. Освен това натрупва задължения от 6 млн. $. По подигравка на ориста би трябвало да се реалокира в данъчния парадайс Лас Вегас, с цел да избегне фалит. Тогава стартира да приема и съвсем всички оферти. Непрекъснато е на снимачната площадка. Прави по няколко кино лентата годишно, с цел да стабилизира финансовото си състояние, само че нито един не му носи даже номинация за премия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР